Samen staan we sterker

JCI ‘s-Gravenhage is haar partners meer dan dankbaar. Samen realiseren we lokale impact, ondersteunen we onze leden en onze organisatie. Samen met onze partners zijn we beter dan alleen.

Overzicht partners

Koningin Emma Fonds

Het Koningin Emma Fonds ondersteunt Haagse tachtig-plussers met een minimum inkomen. Voor deze doelgroep organiseert JCI ‘s-Gravenhage samen met het Koningin Emmafonds al ruim vijftig jaar de Bejaardenboottocht. Een dagje varen op de Kaag inclusief bingo, waarbij de deelnemers steevast met mooie prijzen naar huis gaan.

Naar website

Ondernemersgala

Het ondernemersgala is een begrip in Den Haag en wordt elk jaar georganiseerd in het Atrium van het gemeentehuis. Tijdens dit gala wordt geld opgehaald voor enkele goede doelen. Een deel komt elk jaar ten goede aan Unicef en ander deel kent een wisselend goed doel. De beide Kamers in Den Haag zijn betrokken bij de organisatie en samen verantwoordelijk voor de lotenverkoop (en dus een deel van de opbrengst) van deze avond.

Naar website

woanderlust stijl en communicatie

woanderlust is het bedrijf van ons lid, Lotte Nijkamp. Zij zet haar communicatie en ontwerp skills geheel belangeloos in ten behoeve van onze Kamer. Zo is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze website, helpt zij de Kamer op het gebied van social media en schrijft zij de nodig persberichten.

Naar website

Zullen we samen impact realiseren?

Is jouw organisatie ook betrokken bij Den Haag en haar inwoners en wil je - samen met een groep enthousiastelingen - een positieve bijdrage leveren aan onze mooie stad achter de duinen? Neem dan zeker eens contact met ons op. Wij komen graag in contact met organisaties, bedrijven en mensen die zich inzetten voor een mooier Den Haag. Want samen bereik je meer!

Neem contact met ons op

Rotterdam School of Management, Erasmus University

Elk jaar begin september organiseert JCI ‘s-Gravenhage een multisessie Wereldhandelsspel voor de eerstejaars MBA studenten van de Erasmus Universiteit. Tijdens de spel leren zij meer over strategie, handel drijven en internationale betrekkingen. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan een lokaal goed doel.

Naar website

van 't leven producties

Charley van ‘t Leven, lid van JCI Haaglanden, is onder andere websitebouwer en is verantwoordelijk voor de realisatie van onze website en ons ledenportal, waarop we eenvoudig documenten met elkaar kunnen uitwisselen en ons kunnen aanmelden voor onze Kameractiviteiten.

Naar website

World Cleanup Day

JCI en World Cleanup Day zijn wereldwijde partners. Op deze manier probeert JCI bij te dragen aan de grootste schoonmaakactie ter wereld op 15 september aanstaande. JCI ‘s-Gravenhage draagt hier ook aan bij door samen met haar netwerk de stranden van Scheveningen op te ruimen.

Naar website