Wie is JCI 's-Gravenhage?

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen (tot en met 40 jaar) die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Den Haag. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International (JCI) en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Lees meer over JCI Nederland Lees meer over JCI International

Geen activiteiten gevonden

Lotte over JCI: Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt!

Toen ik in 2011 lid werd van JCI, deed ik dat om mijn sociale netwerk uit te breiden in mijn nieuwe woonplaats. Ik had nooit verwacht dat ik JCI zo leuk zou vinden en jarenlang zo actief betrokken zou blijven. Maar mijn ervaring is dat hoe meer je betrokken bent en hoe actiever je deelneemt, hoe leuker het lidmaatschap is. Je maakt bijzondere dingen mee, leert leuke mensen kennen en leert er ook nog eens het nodige van.

Positieve impact in Den Haag

JCI ‘s-Gravenhage richt zich op jonge, ondernemende mensen. Wij hebben de energie, ideeën en de kracht om ons te ontwikkelen tot een ‘changemaker’; iemand die het verschil maakt voor de gemeenschap waarin we wonen en werken. Door elkaar te inspireren, stimuleren en ondersteunen dragen we bij aan deze ontwikkeling. Op deze manier vormen we een netwerk van changemaker, die met beide benen in de maatschappij staan en zich inzetten voor lokale impact.

Samen mooie activiteiten organiseren

Als lid van JCI ‘s-Gravenhage ben je onderdeel van het wereldwijde JCI Netwerk met ruim 200.000 leden. Zo’n netwerk biedt een keur aan kansen. Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling tijdens een van de vele JCI trainingen. Voor het uitbreiden van je (zakelijke) netwerk met leuke, actieve en betrokken mensen. En om mooie ervaringen op te doen tijdens een van de vele activiteiten, soms zelfs internationale activiteiten, die je organiseert of bezoekt.

Wil jij ook bijdragen aan positieve verandering en leuke mensen leren kennen?

Kom kennis maken

Wij zijn JCI 's-Gravenhage

Wij zijn een hele diverse groep van enthousiaste en ondernemende mensen tussen de 25 en 40 jaar. Klik op onze foto, dan stellen we onszelf graag aan je voor!

Historie

JCI is ontstaan in Amerika, waar een jongen (Henry Giessenbier Jr.) van 18 jaar, behoefte had aan een plek waar jongeren samen konden komen. Vanuit deze gedachte richtte hij de Herculaneum dansclub op. Hoewel het onschuldig klinkt was dit iets radicaal nieuws in het St. Louis van 1915. De organisatie groeide van de dansclub in st. Louis tot een nationale en zelfs internationale organisatie. Een organisatie die zich vanaf het begin heeft ingezet voor de lokale maatschappij en er altijd in heeft geloofd dat een netwerk van jonge ondernemende mensen het verschil kan maken. In 1958 werd JCI Nederland gesticht en al snel daarna werd JCI ‘s-Gravenhage als één van Nederlands eerste Kamers opgericht.

Onze partners