Op zaterdag 15 juni vond weer de jaarlijkse bejaardenboottocht - inclusief bingo - plaats! Dit jaar een extra feestelijk editie, aangezien het de 55e keer was dat deze geweldige tocht werd georganiseerd. In samenwerking met het Koningin Emmafonds, een hele hoop chauffeurs, nog meer vrijwilligers en de (aspirant) leden van onze kamer werd deze dag een groot succes.

De dag begon in Leiderdorp waar de boot al op ons stond te wachten. Meer dan 250 bingoprijzen werden ingeladen, iedereen stapte aan boord en de boot kon vertrekken. Helaas bleek een cruciaal onderdeel voor het programma niet aan boord te zijn, namelijk: het bingospel! Twee Kamerleden zijn als de wiedeweerga terug de auto ingesprongen om het bingospel op te halen, waarna zij op een ander punt op de vaarroute, samen met het bingospel, terug de boot op zijn gestapt.

 

 

Eenmaal compleet op de boot was het tijd voor ontspanning. Iedereen kreeg een lekkere lunch en zelfs de zon brak door. Vervolgens was het tijd voor het hoogtepunt van de boottocht: de bingo! Onze charismatische presentator begon met het opnoemen van de eerste getallen en het duurde niet lang voordat de sjaals, brillenkokers, douchegels en kaarsenhouders ons om de oren vlogen. Alle deelnemers gingen met minimaal twee prijzen naar huis, waarvan sommige fanatiekelingen zelfs wel met vier. Kortom, het was weer een hele gezellige en geslaagde boottocht, waarbij we meer dan zeventig ouderen een leuke dag hebben kunnen bezorgen!

 

Mocht je meer willen weten over de Bejaardenboottocht lees dan ook ons bericht van vorige jaar.