JCI 's-gravenhage viert dit jaar het 60-jarige jubileum. Omdat dit best een volwassen leeftijd is voor een club die nooit echt volwassen zal worden, gaan we dit natuurlijk groots vieren. Onder het thema 'Let's Rock' - geïnspireerd door de rock 'n roll gekte in het oprichtingsjaar van onze Kamer - organiseren we maar liefst drie gave activiteiten.

You Rock!

Als bedankje aan alle actieve leden (Yes, You Rock!) die er ook dit jaar weer voor zorgen dat JCI 's-Gravenhage nog altijd springlevend is organiseren we een toffe 50's lunch in een heuse diner. Wij luiden die middag het lustrumjaar in met een heuse milkshake. Be there or be square. 

aanmelden

Rock the Future

Omdat we niet alleen feest willen vieren maar ook graag laten zien waar JCI voor staat organiseren we een supertof evenement. In samenwerking met het Humanity House zullen we een interessante lezing organiseren, waarbij je geprikkeld wordt om een mening te vormen. Aansluitend is er uiteraard een borrel, zodat er nog lang nagepraat kan worden. Deze middag is niet alleen voor onze leden en ons netwerk, maar deze middag nodigen we iedereen uit om kennis te komen maken met onze Kamer. 

aanmelden

Rock 'n Roll

Uiteraad willen we ons lustrumjaar knallend afsluiten. Daarom maken we van ons traditionele eindfeest een heus lustrumfeest. Dus haal je dansschoenen of pettycoat maar uit de kast, want we gaan twisten en swingen tot we erbij neer vallen. Het feest is voor leden, oud-leden, potentials, regio-JCI'ers en andere genodigden. Ben jij erbij?

aanmelden