Op zaterdag 2 februari was het eindelijk zo ver: de kamerlunch bij Le Gône - traiteur Lyonnais. Deze lunch was bedoeld als voorbereiding op de delegatiereis naar het Europees Congres in Lyon in mei.
 
Bij binnenkomst waanden we ons direct in Franse sferen. We werden hartelijk ontvangen door Rudolphe (klopt zijn naam?) die ons voorzag van een heerlijke Franse wijn. 
 
Op het menu stonden drie typische Lyonnaise gerechten: een saucisson brioché lyonnais vooraf, quenelles aux brochet sauce nantua als hoofdgerecht met een héérlijke tarte à la praline rose de Lyon toe. In mei weten we in ieder geval wat we moeten bestellen als we in Lyon zijn ;-P.
 
Niet alleen was het eten voortreffelijk, maar ook het gezelschap. We hebben geproost op Marthe's eerste echte baan, genoten van Sjuuls vakantieverhalen over Vietnam en gelachen om Charlotte's zoektocht naar een betaalbare woning in onze prachtige stad. 
 
Na deze geslaagde lunch verlieten we voldaan Le Gône om direct weet terug te keren naar de realiteit dankzij het oer-Hollandse weer. 
 
Op naar de volgende kameractiviteit!