Afgelopen 19 januari waren we allemaal uitgenodigd in Leeuwarden voor het eerste CvA (College van Afgevaardigden) van 2019. Het is wat ver weg (voor de meeste JCI-ers en in ieder geval vanuit Den Haag bezien), maar daar had JCI Friesland goed op ingespeeld door een programma samen te stellen voor het hele weekend. Dus voor degene die er zin in hadden was je vanaf vrijdagavond tot en met zaterdag diep in de nacht onder de pannen.

Vanuit JCI ’s-Gravenhage waren we met drie afgevaardigden aanwezig in Leeuwaarden. Renée in haar rol als landelijke voorzitter, Lotte nam afscheid als zijnde EVP PR & Communicatie voor JCI Nederland en samen met Carlijn was ze fanatiek aan het promoten voor de #LEF delegatiereis. 

Na vrijdag volop te hebben genoten van de stad en de gastvrijheid van het Post Plaza Hotel stonden we dan zaterdag ochtend al vroeg klaar voor de eerste key-notes. Foppe de Haan nam ons mee in zijn 5 F’s. Vijf termen die maken dat wat jij doet, dat je dat goed doet. Kortom een inspirerend verhaal omlijst met mooie voetbal quotes. 

Tijdens de vergadering zelf draaide het vooral om de bestuursoverdracht. Waarbij Renée wederom tot voorzitter JCI Nederland werd verkozen en Lotte afscheid nam als EVP PR & Communicatie en het stokje werd overgedragen aan het FB2019. Carlijn mocht tijdens de vergadering onze gave #LEF-delegatiereis promoten. Dat werd een onvergetelijke Pitch!

Aansluitend waren er een aantal mooie workshops te volgen en konden we nog tot in de late uurtjes blijven dansen. Kortom het was wederom en geslaagd CvA.