Tijdens de eerste ALV van het jaar sluit het ene bestuur af en start het volgende bestuur op. Dit is dus altijd een vergadering waarin veel besproken wordt. En waar veel nieuwe plannen worden gemaakt. De avond bruiste dan ook van de energie. Het bestuur 2019, bestaande uit Carlijn, Sjuul en Meriel, heeft er zin in om er samen met alle Kamergenoten een mooi jaar van te maken. 

Zo is er besloten dat het bestuur vooral een faciliterende rol aanneemt en de leden wil ondersteunen bij het organiseren van de verschillende activiteiten. We blijven natuurlijk zoals elk jaar de BejaardenBoottocht organiseren en ook het Wereldhandelsspel bij de Erasmus Universiteit zullen we wederom hosten, maar daarnaast is vooral ruimte voor eigen initiatief. 

Zo ontstonden er al om een activiteit op te zetten samen met statushouders, een spelletjesavond te organiseren met mensen met een beperking en om Koningsnach te vieren samen met JCI Noabers en hun Duitse gasten. Kortom ideeën genoeg. 

Vorig jaar zijn we reeds de uitdaging aangegaan om de delegatiereis naar de Europese Conferentie in Lyon te organiseren. Onder het mom van team #LEF zijn een zestal kamergenoten heel fanatiek bezig om hier een onvergetelijk spektakel van te maken dat in mei 2019 zal plaatsvinden.

En dan last but not least… JCI ’s-Gravenhage bestaat dit jaar 60 jaar. Dat is een hele volwassen leeftijd voor een club die altijd jong blijft. Dat moet natuurlijk gevierd worden. In de loop van het jaar zal hierover meer bekend worden. Maar duidelijk is dat dit een feestje moet worden voor alle leden en oud-leden die de Kamer kent.