De jaarlijkse gezamenlijke nieuwjaarsborrel van de Haagse Kamers was weer een daverend succes. Op vrijdag 11 januari kwamen leden en oud-leden van onze beide Kamers samen om informeel en ongedwongen het nieuwe jaar in te luiden. 

Daarnaast wordt tijdens deze borrel traditiegetrouw ‘de Kei’ uitgereikt aan het meest actieve JCI ’s-Gravenhage lid. Al sinds het ontstaan van deze Award in 1977, wordt deze uitgereikt door, inmiddels oud-lid en senator, meneer Bruins. Dit jaar ging de Award naar Lotte Nijkamp, die zich naast haar rol binnen het landelijke bestuur nog altijd erg actief is blijven inzetten voor de Kamer en onder andere de kartrekker was van een zeer succesvolle Word Cleanup Day in Den Haag. Lotte ontving deze Award inmiddels voor de tweede keer, ook in 2014 mocht zij de award in ontvangst nemen uit handen van Meneer Bruins. 

 “Ik had totaal niet verwacht dat ik hem zou krijgen. Maar ben uiteraard erg blij met de waardering. Zeker omdat deze Award toch wel een bijzondere is, omdat hij al sinds jaar en dag wordt uitgereikt door oud-lid en senator van onze Kamer.” Zegt Lotte direct na het in ontvangst nemen van de Award.

 De rest van de avond werd er gezellig geborreld en bijgepraat met Kamergenoten en oud-leden.