Op 15 september 2018 is het zover; World Cleanup Day. Wereldwijd gaan miljoenen mensen in 150 landen de straat op om afval op te ruimen. JCI is partner van World Cleanup Day, in Nederland komen we we samen met de Plastic Soup Foundation in actie. Diverse Kamers organiseren mooie projecten om hun eigen omgeving op te ruimen en bewustwording te creëren. De beide Haagse Kamers trekken hierin samen op en organiseren een strandjut activiteit.

Grondstofjutten

Op 15 september gaan we met onze leden, ons netwerk en mensen die het leuk vinden om zich bij ons aan te sluiten het strand op Scheveningen opruimen. We doen dit door gebruik te maken van de juttas van de Grondstofjutters. Na een mooie wandeling, waarbij we onderweg, het zwerfafval dat we tegenkomen, opruimen. Leveren we onze volle juttas in bij een van de deelnemende strandtenten en genieten we nog even na tijdens een gezellige borrel.

Praktische informatie

We verzamelen op 15 september om 14:00 uur op Scheveningen. Alle deelnemers zullen worden voorzien van een juttas en we vertrekken voor een mooie wandeling over het strand en door de duinen. Rond 17:00 uur komen we aan bij de eindlocatie, waar we de dag zullen afsluiten met een borrel (op eigen kosten). De start- en eindlocatie worden kort voor de dag bekend gemaakt, maar zullen zich beiden rondom om de boulevard van Scheveningen bevinden.

Mee doen?

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Neem dus vooral vrienden, partners en familie mee naar deze dag. Want naast meer vreugd is meer deelnemers ook meer impact en dus een grotere bijdrage aan de World Cleanup Day. Laat vooraf even weten dat je komt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij dat er voldoende juttassen aanwezig zijn en dat we een borrelplek hebben gereserveerd.