Een van onze aspiranten, Sjuul Leijten, is geïnterviewd voor het JCI MGZN. In het stukje vertelt ze over hoe ze met JCI in contact is gekomen en hoe ze de eerste periode in onze Kamer ervaart.

Aspiranten

De redactie van het JCI MGZN had tijdens de gebruikelijke brainstorm, over de invulling van dit MGZN, een enthousiast gesprek over waarom zij zich bij JCI hebben aangesloten. Ze bleken allemaal een andere motivatie te hebben; op een aspect na want een impact willen we allemaal realiseren. Vanuit die gedachte ontstond het idee om verschillende aspiranten aan de tand te voelen. Waarom zijn zij lid geworden? Wat halen zij eruit? Sjuul geeft als aspirant van JCI ‘s-Gravenhage antwoord op de vragen.

Quotes

“Afgelopen zomer deed ik mee aan een sessie van het Wereldhandelsspel op het strand van Scheveningen. Ik stortte me fanatiek op het spel en ontmoette een aantal actieve leden, waarna ik besloot dat JCI wel eens het juiste cluppie voor mij zou kunnen zijn.”

“Ik kijk er naar uit om regelmatig buiten mijn comfortzone te stappen en te groeien. Ik heb er alle vertrouwen in dat JCI de komende jaren een waardevolle aanvulling zal zijn op mijn professionele en persoonlijke leven.”

Bovenstaande zijn mooie en waardevolle quotes. Wij hopen ook dat Sjuul nog lang bij het cluppie blijft en we zoeken graag samen de grenzen van de comfortzone op.

Lees het hele artikel in het JCI MGZN