Kom je ook bij JCI 's-Gravenhage?

Wil jij ook bijdragen aan positieve verandering en leuke mensen leren kennen? Kom dan eens kennismaken bij JCI ‘s-Gravenhage. Wij zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen (tot en met 40 jaar) die met beide benen in de maatschappij staan en van gezelligheid houden. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten om positieve maatschappelijke verandering in Den Haag te realiseren.

Lees meer over JCI 's-Gravenhage

Geen activiteiten gevonden

Lotte over JCI: Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt!

Toen ik in 2011 lid werd van JCI, deed ik dat om mijn sociale netwerk uit te breiden in mijn nieuwe woonplaats. Ik had nooit verwacht dat ik JCI zo leuk zou vinden en jarenlang zo actief betrokken zou blijven. Maar mijn ervaring is dat hoe meer je betrokken bent en hoe actiever je deelneemt, hoe leuker het lidmaatschap is. Je maakt bijzondere dingen mee, leert leuke mensen kennen en leert er ook nog eens het nodige van.

Een gaaf netwerk

Wij zijn een netwerk van leuke, jonge en enthousiaste mensen.Naast dat we ons bezig houden met het organiseren van initiatieven om lokale impact te realiseren vinden we persoonlijke ontwikkeling en het sociale aspect (ja, gewoon leuke dingen doen samen) ook erg belangrijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, vele leuke mensen te leren kennen, je (zakelijke) netwerk uit te breiden en je steentje bij te dragen aan de maatschappij. Hoe gaaf is dat!

Erbij zijn is meemaken

Bij JCI geldt: hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt. Kortom om volop te genieten van je JCI lidmaatschap is het belangrijk dat je een actieve bijdrage levert. We verwachten van onze leden dat ze -in principe - bij onze maandelijkse bijeenkomst aanwezig zijn, zitting hebben in een of meerdere commissies (en dus samen met andere leden projecten oppakken) en dat ze regelmatig aanwezig zijn bij onze gezellige, leerzame en/of impactvolle activiteiten.

Wil jij er ook bij horen?

Kom kennis maken

Wij zijn JCI 's-Gravenhage

Wij zijn een hele diverse groep van enthousiaste en ondernemende mensen tussen de 25 en 40 jaar. Klik op onze foto, dan stellen we onszelf graag aan je voor!

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. Je komt sfeer proeven tijdens een van onze open activiteiten of je meld je meteen aan via ons kennismakingsformulier.
  2. Je wordt uitgenodigd voor een van onze kennismakingsborrels, waar je enkele leden zult ontmoeten en meer zult horen over JCI ‘s-Gravenhage. Uiteraard kun je hier al je prangende vragen stellen.
  3. Na de kenningsmaking word je tijdens de eerstvolgende ledenvergadering voorgesteld en ben je vanaf dat moment aspirant-lid. Vrees niet voor een enge ontgroening, dit is gewoon een periode waarin we elkaar beter kunnen leren kennen en jij kunt kijken of JCI echt wat voor je is.
  4. Na een periode van een half jaar wordt je - mits je de gewenste aansluiting hebt gevonden, een aspiranten activiteit hebt georganiseerd en actief deelneemt aan onze Kamer - gepind tot volwaardig lid. Vanaf dan hoor je er bij!

Onze partners